مقالات

تفاوت پیلاتس و فیتنس

تفاوت پیلاتس و فیتنس

آیا میدانید ورزش فیتنس و پیلاتس چیست ؟ تفاوت پیلاتس و فیتنس  بیشتر از آن است که این دو را شبیه به هم بدانیم. پیلاتس نوعی ورزش تمرینی است که اولین بار در سال ۱۹۲۰ توسط ژوزف پیلاتس بنیانگذاری شد. هدف ورزش پیلاتس از این حرکات ایجاد ارتباط بین جسم و مغز بوده، وی معتقد بود که سلامت بدن و ذهن به هم مرتبط هستند. ژوزف پیلاتس این ورزش را علم کنترل کننده بدن نامید.

اما بعد از مرگ او طرفدارانش برای احترام و زنده نگه داشتن نامش، این ورزش را پیلاتس نامیدند.عموما ماهیچه هایی که در انجام حرکات پیلاتس درگیر می شوند، ماهیچه هایی هستند که برای انجام کارهای روزمره از آنها استفاده می شود و همچنین حرکات پیلاتس برای شکم نیز مناسب است. اما فیتنس ورزشی است که هدف آن چربی سوزی می باشد، ما به بیان فرق پیلاتس و فیتنس ورزشکاران با استفاده از دستگاه های خاص فیتنس به دنبال چربی سوزی هستند.

بیشتر حرکاتی که در فیتنس انجام می شود، هوازی است. تاثیر اصلی حرکات فیتنس بر کشیده و خوش فرم شده عضلات است. در ادامه به بیان تفاوت های بیشتری بین پیلاتس و فیتنس می پردازیم. پس اگر شما هم می خواهید با تفاوت فیتنس و پیلاتس بیشتر آشنا شوید تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

تفاوت فیتنس و پیلاتس چیست ؟

برای بیان فرق فیتنس و پیلاتس یا تفاوت فیتنس و پیلاتس چیست می توان به این نکته اشاره کرد که پیلاتس ورزشی با حرکات کنترل شده است. اما فیتنس یک ورزش بسیار پر جنب و جوش می باشد.در انجام ورزش فیتنس همه عضلات بدن درگیر می شوند، اما تاثیر بیشتر پیلاتس بر روی عضلات کمر و لگن است. برای انجام ورزش فیتنس باید از دستگاه های خاصی که برای این ورزش طراحی شده اند استفاده شود.

اما انجام پیلاتس و کاهش وزن نیز بدون دستگاه های تخصصی هم امکان پذیر می باشد. البته ناگفته نماند پیلاتس هم دستگاه های تخصصی خاص خود را دارد اما بعضی از حرکات پیلاتس نیاز به دستگاه تخصصی ندارند.

برای درک تفاوت فیتنس و ایروبیک  بهتر است بدانید که ورزش فیتنس چیست؛ تکنیک پیلاتس فیتنس بر تقویت مرکز با یادگیری مجدد ذهن و بدن برای به خدمت گرفتن عضلات مرکزی تمرکز دارد. پیلاتس بیشتر شامل یافتن و حفظ موقعیت خنثی ستون فقرات در حالت ایستاده، خوابیده و خوابیده است که به عنوان پایداری هسته شناخته می شود. , فرق فیتنس و ایروبیک بر تمرکزی است که حرکات بر قسمتهای مختلف دارند.

تفاوت پیلاتس با بدنسازی

بدنسازی ورزشی است که با استفاده از حرکات ورزشی خاص و رژیم غذایی به حجیم و خوش فرم کردن ماهیچه ها می پردازد. این ورزش نخستین بار در سال ۱۹۶۰ بنیان گذاری شد. زمانیکه ورزشکاران شوروی توانستند با هورمون تستوسترون حجم ماهیچه های خود را زیاد کنند. عملکرد ورزش بدنسازی برای افزایش حجم عضلات به این صورت است که انجام حرکات ورزشی در یک بازه زمانی مشخص سبب تقویت و افزیش حجم عضلات می شود.

حرکات ورزشی که در بدنسازی انجام می شود بیشتر وزنه زدن است بجای حرکات هوازی، و مدت زمان معمول انجام آن دو ساعت در روز است. برای اثرگذاری این ورزش بر روی ماهیچه ها به طور معمول باید ۴ یا ۵ بار در طول هفته انجام شود. انجام این حرکات انرژی زیادی می خواهد. به همین دلیل در رژیم بدنسازی بیشتر غذاهای پروتئینی، ماهی و گوشت سفید قرار دارد. ماهیچه هایی که بیشتر تحت تاثیر ورزش بدنسازی قرار می گیرند، ماهیچه های بازو، ساعد، مچ، پاها و قفسه سینه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *